De Verscholen Tuin

De Verscholen Tuin

De Verscholen Tuin is een cursuscentrum in een meer dan 300 jaar oud boerderijtje. Het centrum is op een ecologisch en historisch verantwoorde manier gerestaureerd.

De Verscholen Tuin heeft een cursuszaal met een glazen wand. De zaal is 8 bij 7,5 m2  en bestaat verder uit hout (o.a. parketvloer), leem en oude bakstenen. Ze ligt op de eerste etage en de glaswand geeft  een prachtig uitzicht op de natuur.Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne, Belgium

De Wingerd

De Wingerd

Steinerschool De WIngerd is een prachtige locatie gelegen in het Brasschaatse groen. De ruimte waar de AUM doorgaat is bijna volledig opgetrokken uit hout en ademt de sfeer van creativiteit en authenticiteit.
Een plek waar de AUM meditatie volledig doorleeft mag worden.Zwemdoklei 3, 2930 Brasschaat

Finca Vrij

Finca Vrij is een unieke plek op Schouwen Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland. Een plek waar jij je cursus kunt komen geven, maar waar je ook je vakantie eens heel anders kunt beleven!

Het is een krachtplek geworden, die met veel liefde is gebouwd. Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen en waar je je thuis mag voelen. Thuis in jezelf. Een plek waar je weer de verbinding met jezelf en de natuur kunt herstellen of versterken.Kapelleweg 29a, 4322NG Scharendijke, Nederland

Online meditatie

Online meditatie | NatuurlijkMediteren

NatuurlijkMediteren biedt eveneens online meditaties aan.

Van uw kot uit kan je je onderdompelen in de meditatiesfeer van NatuurlijkMediteren. Een plek waar je je veilig en welkom voelt.

Wekelijks zijn er twee meditaties, op woensdag en zaterdag, telkens om 20.00 uur.Park De Bist (Ekeren)

Hof De Bist | NatuurlijkMediteren

Hof De Bist is een openbaar park, ontworpen en aangelegd in landschapsstijl. In dit park vindt iedereen wel iets om zich uit te leven of te genieten.
Er zijn sportvelden en mooie looppaden voor de sportievelingen. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en kunstliefhebbers zijn welkom in het kunstencentrum. In de tuin is plaats gemaakt voor een wisselende beeldencollectie.Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren